Αρχεία: Δουλειές

NRS

Πρόγραμμα εντατικής λιανικής

D20

Barcode scanner 2D υψηλής ταχύτητας για καταστήματα λιανικής πώλησης

XB-8208

Barcode scanner 2D υψηλής ταχύτητας για καταστήματα λιανικής πώλησης

POS 515D

POS 12″ με λειτουργικό σύστημα Android 11

D813

Το D813 είναι ένας νέος θερμικός εκτυπωτής αποδείξεων με κομψό και συμπαγή σχεδιασμό για χρήση σε τομείς του εμπορίου, της διαχείρισης υλικού, της ιατρικής και της εστίασης. Με τη δυνατότητα εκτύπωσης barcode, το D813 μπορεί να εκτυπώσει barcode 1D και QR PDF 417 καθώς και εισαγωγή του δικού σας λογότυπου.

GC-01

Το GC-01 είναι η τέλεια επιλογή ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων για πολυάσχολες επιχειρήσεις, συνδυάζει απλή και φιλική λειτουργία προς τον χρήστη με ισχυρές δυνατότητες ανίχνευσης πλαστών χαρτονομισμάτων.

EC-1500

Το μοντέλο μας EC-1500 είναι ο απόλυτος συνεργάτης και εργαλείο για την εύκολη και αποτελεσματική καταμέτρηση χαρτονομισμάτων προσφέροντας μικτή καταμέτρηση και ανίχνευση πλαστών διαθέτοντας τεχνολογία CIS. Σχεδιασμένο για μεγάλο όγκο εργασίας είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που χρειάζονται γρήγορη, χωρίς σφάλματα καταμέτρηση αποδεδειγμένη 100% ακριβή έλεγχο των χαρτονομισμάτων.

EC-1600

Το μοντέλο μας EC-1600 είναι ο απόλυτος συνεργάτης και εργαλείο για την εύκολη και αποτελεσματική καταμέτρηση χαρτονομισμάτων προσφέροντας μικτή καταμέτρηση και ανίχνευση πλαστών διαθέτοντας τεχνολογία CIS. Σχεδιασμένο για μεγάλο όγκο εργασίας είναι ιδανικό για επιχειρήσεις που χρειάζονται γρήγορη, χωρίς σφάλματα καταμέτρηση αποδεδειγμένη 100% ακριβή έλεγχο των χαρτονομισμάτων.

Rongta

Η επαγγελματική ηλεκτρονική ζυγαριά Rognta είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για εκτύπωση ετικετών & barcode με ακρίβεια και αξιοπιστία

Scroll to Top